Onze Partners

Motorbiker Pension Schweinsberg
Eifelhotel Malberg

Vorige accommodatie

Biker Pension Vetus Tempus

Neuendorf - Eifel

303km vanaf Utrecht

Motorcamping, Motorhotel

De Nederlandse eigenaren Rob en Mia, beide gepassioneerde motorrijders, heten je van harte welkom in hun Biker Pension Vetus Tempus.

Algemeen

Vanaf begin 2012 zijn zij hun droom achterna gegaan en zijn ze in de Duitse Eifel hun eigen motorpension begonnen, Vetus Tempus.

Het Biker Pension is voorzien van goede bedden zodat je een goede nachtrust hebt en je krijgt fris gewassen beddengoed en handdoeken van ze. Daarnaast is er in de achtertuin plaats op het grote grasveld voor motorrijders die graag willen motorkamperen. Stoelen zijn te leen, plankjes voor de standaard aanwezig en elektra is kosteloos. Ook is er een stenen grill opstelling die je kan gebruiken en een schuilplaats voor bij slecht weer. 's Ochtends staat er een lekker ontbijt voor je klaar en is het mogelijk om 's avonds met het menu van de dag mee te eten.

Bij Vetus Tempus kan je motor droog en veilig in de garage staan, deze biedt plek aan tot wel 40 motoren. Daarnaast is er de mogelijkheid voor kleine reparaties, je banden oppompen en het wassen van je motor.

Een kamer bij Biker Pension Vetus Tempus Het kampeerterrein bij Biker Pension Vetus Tempus Het terras bij Biker Pension Vetus Tempus

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op