Onze Partners

Motorbiker Pension Schweinsberg
Eifelhotel Malberg

Vorige accommodatie

Motorherberg von Delft

Reil - Eifel

390km vanaf Utrecht

Motorherberg, Motorhotel

https://www.facebook.com/pg/Vondelft

Motorherberg von Delft is gelegen in een prachtig monumentaal pand welke verbouwd is tot een prachtige Motorherberg waar het goed verblijven is.

Algemeen

Sinds 2012 hebben Reina en Martin de deuren van Motorherberg von Delft voor je geopend. Von Delft ligt aan de moezel en tussen de wijnvelden, aankomen voelt als vakantie.

Alleen, met zijn tweeën of met een groep op vakantie. Motorherberg von Delft beschikt over diverse kamers. Bij de 2-persoonkamers is er keuze uit gedeelde sanitaire voorzieningen, een eigen toilet of een eigen badkamer. De 4-persoonskamer heeft de beschikking over eigen sanitair. De in oude stijl gerenoveerde slaapzalen zijn het paradepaardje van Motorherbeg von Delft. Deze slaapzalen hebben stapelbedden en zijn geschikt voor 6 - 10 personen.

's Ochtends is het goed ontbijten zodat je klaar bent voor een hele dag motorrijden. En 's avonds is het genieten van een drankje en het driegangen diner in de eetkamer en bij mooi weer op de veranda. Op zaterdag vindt het Schwenkbraten (traditionele BBQ) plaats in de mooie grote tuin.

Uiteraard beschikt de motorherberg over een overdekte motorstalling en een droogruimte voor je motorkleding. Wifi is aanwezig. Kom langs en geniet van deze bijzondere locatie.

De lekkere BBQ bij motorherberg von Delft 's Avonds gezellig rond het vuur
Volgende accommodatie

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op