Onze Partners

Motorbiker Pension Schweinsberg
Eifelhotel Malberg

Vorige accommodatie

Pension de Tourstop

Lautenthal - Harz (Niedersachsen)

450km vanaf Utrecht

Motorhotel, Motorpension

https://www.facebook.com/Pensiondertourstop

Peter en Jacqueline heten je van harte welkom in hun Pension der Tourstop in het Lautenthal. Het pension ligt op een steenworp afstand van de snelweg (A7) en is de toegangspoort naar de Harz.

Algemeen

Heb je zin in een heerlijk weekendje weg op de motor? Of een korte motorvakantie en na het motorrijden verblijven in een gezellig motorvriendelijk hotel? Dan is Pension Der Tourstop in de Harz een fantastische plek, de motorroutes starten hier bij de voordeur.

Pension der Tourstop heeft 8 tweepersoons-, 1 driepersoons- en 3 één-persoonskamers welke allen voorzien zijn van eigen douche en wc. Daarnaast is er een sleutelruimte voor kleine reparaties en ontbreekt een droogruimte niet. Je motor kan veilig in de dubbele garage geparkeerd worden.
's Morgens is er een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds wordt de ontbijtruimte omgetoverd tot een gezellige kroeg waar je terecht kunt voor een heerlijke maaltijd en versnaperingen. Ook verzorgen ze in de grote tuin, met overdekt terras, een gezellige BBQ voor de gasten. Na het eten kan je bij het kampvuur napraten over de belevenissen van de dag.

Welkom bij Pension der Tourstop Het heerlijke terras bij Pension der Tourstop waar je na een dag motorrijden wat kunt drinken 's Avonds gezellig rond de vuurkorf bij Pension der Tourstop
Volgende accommodatie

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op