Onze Partners

Motorbiker Pension Schweinsberg
Eifelhotel Malberg

Vorige accommodatie

B&B Winterberg

Winterberg - Sauerland

310km vanaf Utrecht

Bed & Breakfast

https://www.facebook.com/bbwinterberg

Lekker toeren op de motor in het Sauerland, het land van de 1000 bergen? Na een enerverende dag motorrijden luxe en betaalbaar overnachten? Bed & Breakfast Winterberg biedt u dat en meer!

Algemeen

Bed & Breakfast Winterberg ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van Winterberg. Terwijl u 's avonds te voet Winterberg gaat verkennen, staat u uw motor veilig in de afgesloten garage.

De 7 tweepersoonskamers zijn modern ingericht, allemaal met een eigen badkamer en 6 kamers beschikken over een eigen balkon. De bedden kunnen, indien gewenst, uit elkaar worden geschoven.

In de ontbijtruimte kunt u de gehele dag door gratis thee, koffie en chocomel maken en ook fruit staat daar voor u klaar. Tegen een kleine vergoeding krijgt u hier ook andere versnaperingen, zoals frisdrank, bier, wijn en chips.

Op de begane grond is een gezellige gemeenschappelijke ruimte met een houtkachel. Hier kunt u rustig een boek lezen, samen met andere gasten een spelletje doen of ervaringen over uw motorvakanties uitwisselen.

De ontbijtkamer bij B&B Winterberg De gezellige zithoek bij de houtkachel De achterkant van B&B Winterberg

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op