Onze Partners

Motorbiker Pension Schweinsberg
Eifelhotel Malberg

Vorige accommodatie

Casimir B&B

Winterberg-Neuastenberg - Sauerland

316km vanaf Utrecht

Appartement, Bed & Breakfast

Wil je motorrijden in het Sauerland alleen of met een grotere groep? Dan staat Bed and Breakfast Casimir voor je klaar! Bed and Breakfast Casismir ligt midden in de regio Winterberg (Neuastenberg).

Algemeen

Casimir Bed en Breakfast biedt zowel aan de individuele motorrijder als aan groepen een fantastisch onderkomen en beschikt over 8 kamers voor 2 tot 6 personen. Alle slaapkamers hebben een eigen uitstraling met een aangenaam wooncomfort. Elke ochtend wordt het uitstekende ontbijt geserveerd in de woonkeuken met uitzicht op de tuin.

De grote accommodatie biedt groepen tot en met 18 personen een aangenaam verblijf. Je verblijft in het karakteristieke gebouw. Het leien dak verleent het huis en bijzondere sfeer.

Op de begane grond is een grote leefruimte. De keuken, eetkamer en woonkamer worden hier op een mooie manier gecombineerd. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien met de moderne apparatuur zoals een vaatwasser, magnetron, oven, kookplaat en een ruime koelkast. Geen zin om te koken? In de omgeving zijn goede restaurants te vinden om te ontspannen na een heerlijke dag motorrijden.

Buiten is er de beschikking over een tuin met een groot gemeubileerd terras. Daarnaast heb je een ligweide en barbeque plaats. Op het terrein en in de afsluitbare garage zijn parkeerplaatsen aanwezig voor motoren. Uiteraard is er Wifi aanwezig.

De keuken van Casimir B&B Een slaapkamer bij Casimir B&B Een grote slaapkamer bij Casimir B&B
Volgende accommodatie

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op