Onze Partners

Motorbiker Pension Schweinsberg
Eifelhotel Malberg

Vorige accommodatie

Motorpension Gasthaus Esseltal

Eslohe - Sauerland

287km vanaf Utrecht

Motorhotel, Motorpension

https://www.facebook.com/Motorpension-Gasthaus-Esseltal-EsloheSauerland-1466282320301608

Overnachten in huiselijke sfeer bij Motorpension Gasthaus Esseltal in Elshohe in het Sauerland.

Algemeen

Eveline en Joop heten je van harte welkom bij Motorpension Gasthaus Esseltal. Als fervent motorrijders hebben zij Gasthaus Esseltal verbouwd tot een mogelijkheid om in huiselijke sfeer te genieten na een dag motorrijden. Het Gasthaus is eigentijds ingericht waarbij rekening is gehouden met de historische elementen.

Wil je gebruik maken van een goede overnachting op doorreis dan staat er een bed voor je klaar. Wil je langer genieten van het Sauerland dan zit je ook goed bij Gasthaus Esseltal. Je kan pas beginnen aan een goede motortocht na het heerlijke ontbijt wat ’s ochtends voor je klaar staat. Heb je zin om heerlijk te ontspannen in het hotel na een dag touren door het Sauerland kan je ’s ochtends kiezen of je aan wil schuiven bij het diner. De kok kookt met de plaatselijke producten zonder menukaart. Uiteraard mag je je voorkeuren en wensen doorgeven. Dat is genieten op het terras.

Ook voor groepen is er ruimte in Gasthaus Esseltal. Na een dag rijden staat de Biergarten klaar en er is gelegenheid om plaats te nemen in een zithoek voor je eigen groep. De kamers zijn ingericht met comfortabele bedden, douche en toilet. Ook is er een tuinhuis aanwezig waar je kunt slapen (2 persoons). Gratis Wifi is aanwezig. Na een dag rijden kan je je motor veilig stallen in de overdekte en afgesloten stalling. Ook is er een mogelijkheid om de motor schoon te maken. Bij een eventuele storing zijn er goede contacten met de dichtbijgelegen motorzaak.

De Bar bij Motorpension Gasthaus Esseltal Het terras van Motorpension Gasthaus Esseltal 's Avonds gezellig bij de kegelbaan
Volgende accommodatie

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op