Onze Partners

Motorbiker Pension Schweinsberg
Eifelhotel Malberg


Andys Pfeffermühle

Todtnau - Zwarte Woud (Schwarzwald)

680km vanaf Utrecht

Appartement, Motorcafe

https://www.facebook.com/andys.pfeffermuehle/

Wil je het zwarte woud ontdekken? Genieten van een schitterende mooie omgeving waar je heerlijk kunt motorrijden? Dan zit je bij Andy's Pfeffermühle goed!

Algemeen

Andy, al 19 jaar de trotse eigenaar van de Pfeffermühle, rijdt zelf ook motor en geeft je graag insider tips over mooie motorroutes in de omgeving.

Na een dag motorrijden kan je heerlijk wat drinken in het gezellige motorcafé. Een heerlijk koel biertje, of heb je liever een whisky? Hier heb je keus uit 50 soorten! Op vrijdag en zaterdag spelen de DJ's muziek van AC/DC tot en met ZZ-Top.

In het goede restaurant kan je heerlijk wat eten, Andy en de kok maken de lekkerste gerechten voor je klaar zoals diversen lekkere Duitse specialiteiten. Kijk op de website voor de menu kaart en neem een kijkje in het gastenboek. Lees daar hoe de anderen het vonden.

Andy's Pfeffermühle verhuurt een vakantiewoning tot en met 8 personen. De vakantiewoning is voorzien van woonkamer, slaapkamer, bad en douche met handdoeken en een TV ontbreekt niet. Je motor kan veilig in de afsluitbare garage geparkeerd worden, daarbij is er ook gereedschap voor eventuele (kleine) reparaties aanwezig. In overleg zijn er mogelijkheden voor een ontbijt en avondeten. Kom je met een grotere groep motorrijders? Dan is dat ook geen probleem, Andy regelt het voor je.

Motorcafe Andy's Pfeffermühle Gezellig wat drinken na een dag motorrijden bij Andy's Pfeffermühle Andy zijn motor
Volgende accommodatie

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op