Onze Partners

Motorherberg La Mouche
Motorhardfrance
Camping Rendezvous Moto

Vorige accommodatie

Camping Les Chelles

Olliergues - Auvergne

941km vanaf Utrecht

Motorcamping

https://www.facebook.com/camping.leschelles.3

Camping Les Chelles ligt in de Auvergne in Frankrijk in het natuurgebied van het Parc Naturel du Livradois Forez op 600m hoogte. Vanuit hier kan je de prachtige omgeving verkennen op je motor.

Algemeen

Camping Les Chelles is een gezellige familiecamping waar motorrijders van harte welkom zijn. Ben je met de motor zonder tent op pad, huur dan een van de chalets, stacaravans of compleet ingerichte tenten (verhuur van de tenten is voor minimaal een week). Op pad met een grote groep motorrijders? In de chalets en stacaravans kunnen ongeveer 80 personen worden ondergebracht. Een compleet verzorgd weekend weg? Camping Les Chelles verzorgt het graag. Ook later in het jaar kan je hier goed terecht want de chalets zijn het hele jaar geopend.

Na een dag genieten op de motor is het goed thuis komen op Camping Les Chelles. De camping is van alle gemakken voorzien zoals: zwembad, tennisbaan, tafeltennistafel en visvijver. In het restaurant (plaats voor 50-60 personen) kan je na een dag motorrijden heerlijk wat eten, te kiezen uit een 3 gangen menu, snackbar menu of huisgemaakte pizza's.

Klaar om de omgeving te verkennen op de motor! De bar van Camping Les Chelles

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op