Onze Partners

Motorherberg La Mouche
Motorhardfrance
Camping Rendezvous Moto

Voriges Motorradhotel

Camping Les Chelles

Olliergues - Auvergne

941km vanaf Utrecht

Motorcamping

https://www.facebook.com/camping.leschelles.3

Camping Les Chelles ligt in de Auvergne in Frankrijk in het natuurgebied van het Parc Naturel du Livradois Forez op 600m hoogte. Vanuit hier kan je de prachtige omgeving verkennen op je motor.

Algemeen

Camping Les Chelles verhuurt ook chalets, stacaravans en complete tenten (via Tendi, verhuur minimaal 1 week), de camping heeft een capaciteit van circa 200 personen, in de chalets/stacaravans kunnen ongeveer 80 personen worden ondergebracht, ideaal voor grotere groepen motorrijders. De camping is van alle gemakken voorzien zoals: zwembad, tennisbaan, tafeltennistafel, pool biljart en visvijver. Daarnaast is er een internet-pc aanwezig en is er de beschikking over WIFI.

In het restaurant (plaats voor 50-60 personen) kan je na een dag motorrijden heerlijk wat eten, te kiezen uit een 4 gangen menu, snackbar menu of huisgemaakte pizza's.
In augustus vindt er, op circa 15km afstand in Courpiere, het jaarlijkse motortreffen Free Wheels plaats, dit is een van de grootste motortreffens in Frankrijk met circa 30.000 motoren.

Klaar om de omgeving te verkennen op de motor! De bar van Camping Les Chelles

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op