Onze Partners

Motorherberg La Mouche
Motorhardfrance
Camping Rendezvous Moto

Vorige accommodatie

Camping Moto Route 99

Saint-Rémy-de-Blot - Auvergne

868km vanaf Utrecht

Motorcamping

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011562580632

Camping Moto Route 99 is een echte motorcamping in de Auvergne in Frankrijk, voorheen bekend als Camping Moto Touche.

Algemeen

Zo’n twintig jaar geleden stonden Isabelle & Jérôme met hun motoren aan de poort bij Wim Schouten, oprichter van de eerste echte motorcamping in Frankrijk in ’92, destijds bekend onder de naam Camping Moto Touché. Veel nederlandse motorrijders hebben goede herinneringen aan deze tijd. In maart 2014 toen Isabelle & Jérôme de camping overnamen van een frans echtpaar besloten zij deze in dezelfde geest voort te zetten.

De ambiance is niet veranderd integendeel, om hier te kunnen verblijven moet je motorrijder zijn. Een honderdtal T-shirts aan het plafond, stickers en andere ongebruikelijke voorwerpen zoals strings en bh's getuigen van de talrijke clubs die de afgelopen jaren een bezoek brachten aan de camping.

Vandaag de dag kan de camping bijna 300 personen herbergen, er zijn ruim voldoende plaatsen voor eigen tenten, 3 grote militaire tenten voor groepen en 18 houten chaletjes. Naast de gezellige bar die zich in een cave bevindt is er een sfeervol restaurant met podium waar zeer regelmatig bands optreden en tot in de late uurtjes gefeest kan worden. Een zwembad zorgt voor de nodige verkoeling tijdens de warme dagen. Mogelijkheid voor half pension met een overheerlijk 4-gangen menu en ontbijt tegen een aantrekkelijk tarief. Er zijn roadbooks aanwezig voor het maken van mooie ritten en er is tevens gratis WIFI.

Het kampeerterrein van Camping Moto Route 99 De houten chalets bij Camping Moto Route 99 Het zwembad van Camping Moto Route 99
Volgende accommodatie

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op