Onze Partners

Motorherberg La Mouche
Motorhardfrance
Camping Rendezvous Moto

Vorige accommodatie

Camping Moto Dordogne

Saint-Aubin-de-Nabirat - Limousin

1025km vanaf Utrecht

Appartementen, Motorcamping, Motorpension

https://www.facebook.com/CampingMoto/

Beheers de kunst van het motorleven; Camping moto Dordogne geeft je hiervoor alle ruimte en waar nodig helpen ze je graag!

Algemeen

Camping Moto Dordogne is de ontmoetingsplaats voor de internationale motorwereld in Frankrijk. Na een dag motorrijden in de prachtige omgeving is Camping Moto Dordogne de locatie om elkaar ’s avonds te treffen. Hans en Trudy heten je van harte welkom.
Camping Moto Dordogne biedt verschillende activiteiten aan: Toertochten op de motor, wandelen, of lekker op de camping zwemmen en zonnebaden. Na een heerlijke dag motorrijden zijn er uiteraard mogelijkheden voor een barbecue en kampvuur. Live muziek ontbreekt vaak niet.

Of je nou zelf een tent meeneemt of je geeft de voorkeur dat je onderkomen al klaar staat. Op Camping Moto Dordogne heb je keuze genoeg. De camping biedt prachtige (schaduw) kampeerplaatsen waar de motor naast de tent kan staan. Geen tent mee? Reserveer een Cabin, Caravan, Mobil Home of het appartement La Vielle Eglise.

De camping biedt ruime faciliteiten: Gratis Wifi, elektriciteit en water. Een restaurant met een bar om na een dag motorrijden heerlijk bij te komen. Liever zelf de barbecue aan steken? Dan staat het barbecue eiland voor je klaar. Mocht het nodig zijn om aan je motor te sleutelen, de motorwerkplaats is aanwezig.

Het restaurant bij Camping Moto Dordogne Het zwembad bij Camping Moto Dordogne Live muziek bij Camping Moto Dordogne
Volgende accommodatie

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op