Onze Partners

Motorherberg La Mouche
Motorhardfrance
Camping Rendezvous Moto


Motovacances La Bonne Vie

Perpezac le Blanc - Limousin

965km vanaf Utrecht

Motorhotel

https://www.facebook.com/motovacancesbonnevie

Motovacances La Bonne Vie, een nieuw motorparadijs in de regio Corrèze en de Dordogne in Frankrijk, The Place To Be!

Algemeen

Richard en Margret heten je van harte welkom in hun motorhotel Motovacances La Bonne Vie. Het motorparadijs ligt het plaatsje Perpezac le Blance in de regio Corrèze / Dordogne. Bij Motovacances La Bonne Vie kan je verblijven op basis van halfpension. Tijdens je verblijf is het ontbijt, 3-gangen menu en drankjes (behalve speciale biersoorten en sterke drank), bij de prijs in begrepen. Kijk op hun website voor de arrangementen. Bij Motovacances La Bonne Vie slaap je in sfeervolle kamers, welke voorzien zijn van eigen badkamer en toilet. Ook is er een gemeenschappelijke zitkamer met tv, wifi en minibar. Wil je een dag niet motorrijden, dan kan je hier heerlijk vertoeven.

Ben je niet bekend in deze omgeving? Dan liggen er digitale motorroutes voor je klaar, variërend in lengte van 150km tot 350km, en laten je de mooiste plekken zien van de Corrèze. Na een dag motorrijden kan je heerlijk op het terras wat drinken en onthaast je je in het Franse leven. Mocht je onverhoopt pech onderweg hebben, dan helpen Richard en Margret je graag waar ze kunnen.

Welkom bij Motovacances La Bonne Vie Plek genoeg voor de motoren bij Motovacances La Bonne Vie Tot 's avonds laat gezellig wat drinken
Volgende accommodatie

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op