Onze Partners

Motorherberg La Mouche
Motorhardfrance
Camping Rendezvous Moto

Vorige accommodatie

Motorhardfrance

Soyans - Rhône-Alpes

1030km vanaf Utrecht

Motorhotel

https://www.facebook.com/motorhardfrance/

Jacob en Mireille heten je van harte welkom bij Motorhardfrance. Voor een onvergetelijke vakantie staat dit landhuis in de Drôme voor je klaar.

Algemeen

Na een dag heerlijk motorrijden kan je bijkomen op de binnenplaats, met een koel glas tapbier naar keuze s'avonds lekker eten op de binnenplaats. Deze wordt bereid door mireille zelf. Ook kan je genieten van nederlandse snacks. De bar ligt op de binnenplaats van het motorhuis. Wil je samen liever BBQ-en geef het door en het kan geregeld worden.

Een dag iets anders dan motorrijden? De omgeving biedt het allemaal: kano varen, markten bezoeken of zwemmen in de rivier een paar minuten lopen bij het motorhard huis vandaan.

Motorhardfrance beschikt over 2 clubrooms 60m² en 50m² en 4 twee persoonskamers (er kan een bed erbij worden geplaatst) en is geopend van 14 April t/m 1 Oktober. Voor je motor is er een overdekte parkeerplaats aanwezig.

Welkom bij Motorhardfrance Een kamer bij Motorhardfrance De gezellige bar waar je na een dag motorrijden wat kunt drinken bij Motorhardfrance

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op