Onze Partners

Motorherberg La Mouche
Motorhardfrance
Camping Rendezvous Moto


Motovacances Chamauche

Chalancon - Rhône-Alpes

1077km vanaf Utrecht

Motorhotel

https://www.facebook.com/motovacances

Motovacances Chamauche, gezellig motorhotel in de Rhône-Alpes in het zuiden van Frankrijk. Grab your piece of freedom now!

Algemeen

Judith en Etienne heten je van harte welkom in hotel Ferme Chamauche in de Drôme. Ferme Chamauche is een oude lavendelboerderij gelegen aan de voet van de Alpen in de Rhône-Alpes tussen de Provence en de Vercors in Frankrijk. Hier is het thuis komen wanneer je de lavendel ruikt.

Het kleinschalige motorhotel biedt plaats aan 1 - 16 personen met een all inclusive verblijf. De diverse mogelijkheden staan vermeld op de site. In de mooi gerestaureerde boerderij zijn de oude details bewaard gebleven. Je kan kiezen uit twee volledig ingerichte gites en 3 aparte 2 persoonskamers. De gites en de kamers hebben allemaal een eigen douche en toilet. 's Ochtends staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar zodat je goed voorbereid bent voor een dag motorrijden. Geniet van de prachtige wegen hier in de omgeving. De eigenaren zijn zelf actieve motorrijders en helpen je graag met een mooie route. Liever een dag met een gids op pad? Ook hiervoor zijn mogelijkheden. Na een dag motorrijden staat er een koud drankje voor je klaar en is het goed ontspannen midden in de natuur omringd door ruige bergen en uitzicht op de vallei. Een frisse duik kan in de grote zwemvijver. 's Avonds wordt er binnen in de eetkamer of buiten op het terras heerlijk gegeten. Een wekelijkse BBQ of heksenketel mag zeker niet ontbreken. Na het eten is het genieten rond het kampvuur.

Wanneer er kleine herstelwerkzaamheden nodig zijn aan de motor kan sleutelen in de toolshop bij het hotel, een basis set onderdelen is aanwezig. Eigenaar Etienne helpt je graag.

De oude boerderij van Motovacances Chamauche Plek genoeg voor de motoren in de motorstalling Heerlijk genieten op het terras
Volgende accommodatie

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op