Onze Partners

Motorherberg La Mouche
Motorhardfrance
Camping Rendezvous Moto


Camping Rendezvous Moto

Lunas - Zuid Frankrijk

1181km vanaf Utrecht

Motorcamping

https://www.facebook.com/CampingRendezvousMoto

In het hart van de Languedoc ontvangen Christine en Didier u graag op Camping Rendezvous Moto, een familiecamping voor motorrijders.

Algemeen

Geen afgebakende campingplaatsen. Iedereen zoekt zijn kampeerplek naar eigen inzicht net als bij motortreffen. De bar met eetgelegenheid en het terras zijn van 's ochtends tot 's avonds geopend, in het hoogseizoen worden enkele concerten georganiseerd. Geen kindergehuil en –gekrijs. Hier kan alleen rock muziek of motorgeronk de rust van de biker verstoren. De sfeer is ontspannen en warm met natuurlijk de nodige discussie over motoren en het leven van motorrijders.

Routekaarten zijn beschikbaar om de toeristische trekpleisters te ontdekken in onze mooie regio. Na een goede tocht over de mooie kleine bochtige wegen in de omgeving, kunt u zich heerlijk verfrissen aan het zwembad in de schaduw van de palmbomen. De motorcamping biedt u een motorwerkplaats met gereedschap dat u vrij kunt gebruiken. Voor de ernstige problemen beschikken wij over een aanhangwagen om motoren te verplaatsen.
Voor de motorrijders die licht reizen bieden wij de mogelijkheid materiaal ter plaatse te huren: tenten (al opgezet) met matrassen. Voor alle motorrijders op de camping is er de mogelijkheid stoelen te lenen, uiteraard zolang de voorraad strekt.

De bar bij Camping Rendezvous Moto Het terras waar je heerlijk kunt zitten na een dag motorrijden Heerlijk genieten van een duik in het zwembad na een dag motorrijden
Volgende accommodatie

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op