Onze Partners

Motorherberg La Mouche
Motorhardfrance
Camping Rendezvous Moto

Vorige accommodatie

Gites Les Glycines

Mison - Zuid Frankrijk

1126km vanaf Utrecht

Appartementen, Bed & Breakfast

Gelegen aan de rand van Mison les Armands in de Provence Alpes Cote d'azur vind je Les Glycines. Vanuit hier heb je een ideale uitvalsbasis om te gaan motorrijden in de omgeving.

Algemeen

Aan de rand van Mison-les-Armands in de Alpes de Haute Provence ligt Les Glycines. Het huis dateert uit 1870 en is, in oorspronkelijke stijl, verbouwd tot een chambres d'hôtes en gîtes. Het huis heeft aan de zuidkant een mooi, groot terras van 150 m2 onder een dak van blauwe regen (glycine) en een grote tuin deels in de schaduw van kastanjes en kersenbomen. In de tuin vindt je een heerlijk zwembad met terras en ligstoelen. Tijdens je verblijf kan je je auto of motor in de overdekte prive parking parkeren.

Bij Gites Les Glycines kan je verblijven in 3 tweepersoonskamers met ieder eigen sanitair en zijn er 2 gîtes (appartementen) te huur. Één voor twee en één voor twee tot vier personen; beide met privé-terras. Ben je met meerdere personen? Huur dan samen een gîte of meer kamers, dan is er plaats tot maximaal 14 personen.

's Ochtends kan je genieten van een heerlijk ontbijt en ‘s avonds bereiden de eigenaren van Les Glycine voor hun gasten graag de Plat du Jour (hoofdgerecht met salade, drankje en dessert) of kan je van de zomerkeuken gebruik maken. Bij voldoende animo verzorgen zij een keer per week een "table d'hôte", waarbij je van regionale specialiteiten en wijnen kunt genieten.

Aanwezige faciliteiten voor motorrijders:
- USB-stick met een tiental GPS-routes beschikbaar
- zeer grote overdekte parking
- bevestigingspunten voor kettingsloten
- droogruimte voor motorkleding
- toolbox voor uiteenlopende reparaties
- onbeperkt plaats voor motortrailers
- dichtbij is een goede motorgarage

Een heerlijke duik in het zwembad na een dag motorrijden Een slaapkamer bij Les Glycines

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op