Birkelund Camping

Hovet i Hallingdal (Buskerud) - Buskerud

1380km vanaf Utrecht

Motorcamping

De camping ligt 9km van Hagafoss, langs Fv50 en is het gehele jaar geopend. De Nederlandse eigenaren kunnen u de weg wijzen naar de mooiste rondritten en plekjes in de wijde omgeving.

Algemeen

Birkelund camping is een rustige, gezellige motorvriendelijke camping met veel ruimte en uitstekende faciliteiten. Vanuit hier heb je een uitstekende uitvalsbasis voor mooie motortoertochten door Noorwegen.

Birkelund camping verhuurt 14 (verwarmde) compleet ingerichte hutten voor 2 tot 6 personen. Deze zijn onder andere voorzien van een 2 pits kookplaat, kookgerei, koelkast, koffiezetapparaat, dekbedden, tuin set.

Ook is er een camper te huur (Hymer B544) voorzien van een 2 persoon hefbed en voorzien van o.a. voortent, tuin set, gaskookplaat, pannen, servies, toilet en wastafel (excl. beddengoed).
Op de camping zijn 2 verwarmde servicegebouwen voorzien van douches, wastafel, toiletten, was cabines en een baby minder. Ook is er een gemeenschappelijke keuken met kookplaatjes, magnetron en wasmachine/ droger en is er gratis Wifi op de hele camping en in de hytter.

In de kiosk is er een klein assortiment levensmiddelen te verkrijgen en kan je ‘s ochtends verse broodjes of een ontbijt/ lunchpakket kopen. Na een dag motorrijden in de prachtige omgeving van Buskerud kan je heerlijk ontspannen in de gemeenschappelijke sauna die gratis is voor gasten van de camping.

Het kampeerterrein van Birkelund Camping Compleet ingerichte hutten te huur bij Birkelund Camping

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op