Camping Beirã-Marvão Alentejo

Beira-Marvao Portalegre - Alentejo

2086km vanaf Utrecht

Motorcamping

https://www.facebook.com/campingbeiramarvao

Deze natuurcamping Beirã-Marvão Alentejo heeft Nederlandse eigenaren en ligt in het unieke hart van het beschermde Natuurpark Serra de Sao Mamede, op de grens met Spanje

Algemeen

De voorzieningen zijn nieuw. De camping waar al meer dan 27 verschillende nationaliteiten hebben gekampeerd, bestaat uit 3 aaneengesloten stukken kampeerterrein, het 1e deel vooral voor campers en met een afgezet stuk voor tenten, dan een tussenterrein waarop ook het zoutwaterzwembad, met plaats voor een enkele tenten en dan een groot en vlak 3e terrein, waarop zelfs in de zomermaanden het gras nog groen kan worden gehouden. Dit terrein is uitstekend geschikt om bijvoorbeeld groepen tenten op te plaatsen. Maar ook de individuele motorrijder, die Portugal en vooral Alentejo komt verkennen, vindt op deze camping altijd wel een ideale plaats voor de tent en motor.

Het sanitair is zeer ruim, schoon en modern en wordt een groot aantal keren per dag bezocht om eventueel achtergelaten oneffenheidjes van de gasten weg te poetsen.

Kom tot rust in een uniek stukje Europa, een uniek stukje natuur die je echt niet meer gaat vergeten.

Een van de campinggasten (met de motor uit Zürich) merkt op: "De wegen in dit deel van Alentejo zijn bijna leeg, het is in de omgeving van Camping Beira-Marvao een echt biker-paradijs. Je kunt vanaf hier zomaar 100 kilometer weg rijden en helemaal niemand tegenkomen, je geniet alleen maar van de zeer mooie natuur en naast de mooie landschappen van de vele historische bezienswaardigheden. Urenlang kun je op de motor daarvan blijven genieten. Daarbij komt dat ik mij hier als motorrijder op de camping zo hartelijk welkom voel."

Een Nederlandse biker: “Het is hier alsof de wegen alleen maar voor ons motorrijders zijn aangelegd, zo rustig en zo goed onderhouden”.

Een Nederlandse motorjournalist in een bekend motorblad: "De enige pijn die ik hier na het rijden heb gevoeld, dat is in mijn kaken, van het glimlachen tijdens mijn ritten door deze schitterende omgeving”.

Plek genoeg om te motorkamperen bij Camping Beirã-Marvão Alentejo De motoren kunnen bij de tent staan Een verkoelende duik na een dag motorrijden bij Camping Beirã-Marvão Alentejo

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op