Camping Isabena

La Puebla de Roda - Aragón

1378km vanaf Utrecht

Appartement, Motorcamping

https://www.facebook.com/pages/Camping-Bungalowpark-Is%C3%A1bena/176027379094715

De familie Badia heet je van harte welkom op Camping Isabena. Gelegen aan de zuidelijke rand van de Spaanse Pyreneeën is het een ideale startplaats voor motorrijden in de Pyreneeën.

Algemeen

Bij camping Isabena kan je motorkamperen op het grote kampeerveld; het biedt plaats voor 85 staan plaatsen. Wil je overnachten maar heb je geen zin om van alles mee te nemen? Dan kan je een bungalow/vakantiehuisje huren, een stacaravan of een rustiek houten huisje. Na een dag motorrijden kan je heerlijk ontspannen aan het zwembad op de camping, is er een wellness aanwezig, ontbreekt een goed restaurant niet en kan je gebruik maken van gratis Wifi.

Op de camping zijn motorkaarten aanwezig en geven de eigenaren je graag tips voor het plannen van je motortocht, ook zijn begeleide motortochten mogelijk. Wil je motorrijden maar heb je je motor niet bij je? Dan is het ook mogelijk om een motor te huren. Ook beschikt de camping over een pechservice en is een kleine werkplaats voor reparaties met wasplaats aanwezig.

Heerlijk ontspannen aan het zwembad na een dag motorrijden bij Camping Isabena Een vakantiehuisje bij camping Isabena Heerlijk wat eten op het terras van Camping Isabena

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op