Masia la Pineda

Macanet de la Selva - Catalonië

1441km vanaf Utrecht

Appartement, Motorcamping, Motorpension

https://www.facebook.com/motoradventurescostabrava

Gelegen aan de voet van de Spaanse Pyreneeën, aan de Costa-Brava, vind je in Catalonië Masia la Pineda.

Algemeen

De ligging ervan maakt het tot een ideale uitvalbasis voor mooie motortochten in dit motorparadijs. Maar ook als tussenstop voor als je op doorreis bent naar het Zuiden. Vanuit Masia la Pineda is het heerlijk motorrijden langs de zee aan de Costa Brava, neem af en toe een stop om wat te drinken en te genieten van de mooie vergezichten.

Bij Masia la Pineda kan je op verschillende manieren overnachten. Zo zijn er naast de B&B appartementen te huur, is er een groepsaccommodatie, zijn er blokhutten en ontbreekt een minicamping niet. Let op, deze minicamping is in juli en augustus alleen geopend voor motorrijders en heeft 8 tal plaatsen.

Masia la pineda heeft een gezellige bar en diverse terrassen met diverse kleine gerechten.

Voor de motoren is er een afgesloten motorstalling, ook is er een complete motorwerkplaats aanwezig, evenals een zeer ervaren monteur. Wil je een keer naar Spanje toe maar heb je geen zin om dat helemaal te rijden op je motor? Dan kunnen ze ook het motortranssport van en naar Nederland voor je regelen.

Wil je een keer wat anders? Dan kan zijn er ook genoeg mogelijkheden van faciliteiten om te gaan MTB'n (verhuur van fiets en gids mogelijk), wandelen, roadbike enz. Hier vind je voor ieder wat wils. Kortom, een plek om te ontdekken en terug te keren.

Het terrein van Masia la Pineda vanuit de lucht gezien Heerlijk wat drinken na een dag motorrijden bij Masia la Pineda op het terras Welkom bij Masia la Pineda

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op