FAQ - Frequently Asked Questions (veel gestelde vragen)

Wie is MotorCamping.eu?

MotorCamping is onderdeel van Wolff Online Media, de website brengt alle motorhotels, motorcampings en motorvriendelijke accommodaties in beeld.


Zijn trike-rijders ook toegestaan bij een MotorCamping of Motorhotel?

Vaak is het geen probleem als je Trike rijdt, wil je het toch zeker weten? Neem dan contact op met de desbetreffende motor-accommodatie.


Recensie geven op een accommodatie

Iedereen mag een recensie schrijven over een accommodatie, zowel positief als negatief, echter moet het wel netjes blijven. MotorCamping.eu houdt zich voor om niet constructief commentaar te verwijderen.


Wat betekenen de gekleurde markers op de landkaart?

De rode markers zijn een accommodatie, dat is bijvoorbeeld een motorhotel, motorcamping, motorpension of B&B. De groene markers zijn alpenpassen en de gele markers zijn circuits.
Mocht je iets hierin missen, laat het ons weten en we vullen het aan.


Kan ik adverteren op MotorCamping?

Ja, dat kan! Met het adverteren op MotorCamping bereikt U dagelijks een groot publiek. Op de adverteerders-pagina vind je meer informatie.


Browser ondersteuning

De website is geoptimaliseerd voor FireFox en Google Chrome.


Disclaimer

Niets uit deze internetsite mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van MotorCamping.eu, onderdeel van Wolff Online Media.

Aansprakelijkheid: Deze site is met de grootst mogelijke zorg en zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen echter geen rechten of aanspraken worden ontleend. Deze site is volledig onafhankelijk en eigendom van MotorCamping.eu, onderdeel van Wolff Online Media.

Uw motorcamping of
motorhotel hier vermelden?


Neem contact op