Het idee van MotorCamping

Motorcamping is een site voor motorrijders door motorrijders

Erwin de Wolff op de Stelviopas Zelf rijd ik al jaren motor, in al die jaren is het mij opgevallen dat het relatief lastig is om leuke motor-accommodaties te vinden. Ze zijn er wel, maar je moet ze wel weten te vinden. Zodoende is bij mij het idee ontstaan om deze motor-accommodaties op een website te zetten zodat elke motorrijder er wat aan heeft.

De accommodaties kunnen variëren van echte motorcampings, motorhotels en motorpensions tot en met motorvriendelijke campings, hotels, B&B (Bed and Breakfast) enz. Het uiteindelijke doel is om voor iedereen alle motorvriendelijke accommodaties op 1 plek te hebben, voor en door motorrijders.

Daarnaast kan iedere bezoeker een ervaring/recensie met rapportcijfer geven op een accommodatie. Dus was het eten lekker? Was er een groot kampvuur? Vermeld het hier en deel je ervaring met anderen. Heb je een leuke foto van een accommodatie? Mail ze naar MotorCamping en we plaatsen ze graag op de site erbij. Ook reisverhalen en motorroutes worden op de site geplaatst.

Erwin de Wolff op de Klausenpass in Zwitserland De FAQ van MotorCamping kan je hier vinden, informatie over hoe je je accommodatie aanmeldt vind je op de aanmeldings pagina.

Veel plezier!
Erwin de Wolff
MotorCamping.eu

Uw motorcamping of
motorhotel hier vermelden?


Neem contact op