Op motorvakantie? Met motortransport krijg je je motor op plaats van bestemming!

U gaat op motorvakantie en wilt beschikking hebben tot uw motor? Lekker motorrijden in een mooie streek in Frankrijk, Spanje, Portugal of een ander land. U wilt graag de beschikking hebben over uw eigen motor, maar u heeft geen zin of geen mogelijkheid om de motor er zelf heen te rijden. Een paar opties op een rij voor motortransport:

  • Zelf rijden, u kunt uw motor zelf rijden naar de plaats van bestemming. Echter dit kan veel tijd en geld kosten.
  • Motor aanhanger huren, tel bij de benzinekosten nog de huur van uw aanhanger op. Met rijbewijs B mag je met een aanhanger rijden tot 750kg of een totaal gewicht van 3500 kg. Bent u opzoek naar een motortrailer om te huren? Dan zijn er op internet diverse aanbieders om een motortrailer bij te huren.
  • Offertes aanvragen, u kunt een bedrijf inschakelen om uw transportopdracht te doen. U moet dan verschillende bedrijven benaderen en offertes aanvragen. Dit kost veel tijd. Daarnaast kan het erg prijzig uitvallen.
  • Opdracht online zetten, u kunt uw motor vervoer opdracht op een site zetten, hier zijn de rollen omgedraaid. U wacht op een bod van diverse transporteurs. Hier krijgt u vaak een redelijke prijs.

Kortom er zijn diverse mogelijkheden om transport te regelen. Met de komst van het online kanaal kan het motortransport wellicht gemakkelijker worden. Dus, als u van plan bent uw motor mee te nemen op vakantie, weeg dan alle mogelijkheden af en kies welke voor u het beste is!

Met dank aan S. Volkers voor de informatie.


Uw motorcamping of
motorhotel hier vermelden?


Neem contact op