Onze Partners

Motorherberg La Mouche
Motorhardfrance
Camping Rendezvous Moto


Motorherberg La Mouche

Le Clerjus - Vogezen

601km vanaf Utrecht

Motorcamping, Motorherberg, Motorhotel

https://www.facebook.com/Motorhotel-La-Mouche-133158766707358

Motorrijden in de Vogezen? Verblijven bij een motorhotel? De gastvrije eigenaren Jos en Anselma van Motorherberg La Mouche staan voor je klaar.

Algemeen

Motorherberg La Mouche ligt op een fijne reisafstand vanuit Nederland, het laatste stuk vanuit Luxemburg rij je prachtig binnendoor zodat de eerste mooie motorbochten al genoteerd zijn. Motorherberg La Mouche biedt voor ieder wat wils, motorhotel, slaapzaal en camping in een. De hotelkamers zijn voor 1-4 personen. De 2 persoon kamers beschikken over eigen sanitair. Wil je overnachten in een grote legertent dan zijn hier ook mogelijkheden voor op aanvraag.

‘s Ochtends staat het ontbijt voor je klaar zodat je ontspannen aan de dag kan beginnen om de prachtige routes in de omgeving te rijden. De eigenaren hebben verschillende motortoertochten aanwezig en helpen je graag om de juiste route te kiezen. Wil je liever toertochten rijden met een voorrijder dan is dit op aanvraag ook mogelijk.

Na een dag motorrijden is het heerlijk genieten van een biertje van de tap. Ook een dag hap staat voor je klaar. Je motor kan overdekt gestald worden en uiteraard is er een sleutel ruimte aanwezig.

Gearriveerd bij Motorherberg La Mouche De BBQ bij Motorherberg La Mouche 's Avonds gezellig rond het kampvuur
Volgende accommodatie

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op