Onze Partners

Motorhotel Het Witte Veen
Motorcamping bij het vuur

Vorige accommodatie

Camping Costa del Zeumeren

Voorthuizen - Gelderland

42km vanaf Utrecht

Motorcamping

https://www.facebook.com/CostadelZeumeren/

Camping Costa del Zeumeren is een gezellige motorvriendelijke camping gelegen aan de recreatieplas Zeumeren te Voorthuizen.

Algemeen

De camping biedt plaats aan 25 tenten en toercaravans. Ook zijn er groepsaccommodaties (voor 10-32 en 25-80 personen), een bed & breakfast met 3 slaapkamers voor 8 personen en 2 leuke houten blokhutten voor 5 – 10 personen. Ook is er een grote groepstent van 100 m2, welke plaats biedt aan 25 tot 100 personen. Ideaal als je met een groep motorrijders komt. De groepstent is compleet ingericht met inventaris: (tafels, banken, stoelen, koelkasten, koffiezetter, kookgelegenheid, pannen, borden, bestek enzovoort). In de grote tent is verlichting en er is gezellig licht door lichtslangen.

Het sanitair gebouw is aangrenzend. Het uitzicht over het water is prachtig: De waterski- en wakeboardbaan, de stranden aan de overkant. En de vele activiteiten op en rondom de plas. Wil je motorkamperen maar heb je geen zin om je tent mee te nemen? Dan kun je ook slaaptenten huren, voor 4-6 personen inclusief matrassen. Of boek één of twee blokhutten. Op verzoek worden het bier en frisdranken koud gezet en de BBQ alvast aangestoken. Je kan na een dag motorrijden zo aanschuiven. Heerlijk toch?

Heerlijk wat drinken na een dag motorrijden bij Camping Costa del Zeumeren Gezellig buiten zitten na een dag motorrijden

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op