Onze Partners

Motorhotel Het Witte Veen
Motorcamping bij het vuur


In Den Hof

Heerlen - Limburg

180km vanaf Utrecht

Appartement, Motorcamping

https://www.facebook.com/indenhof.heerlen

Gelegen in het Limburgse Heuvellandschap ligt de motorvriendelijke camping In den Hof.

Algemeen

Voor het overnachten zijn er verschillende mogelijkheden, er zijn hooizolders verbouwd tot riante slaapgelegenheden (10 slaapkamers) en bieden plaats aan maximaal 74 personen.

Ga je liever motorkamperen? Dan is er bij In den Hof een apart biker-only kampeerterrein waarbij je motor naast de tent geparkeerd kan worden. Daarnaast is er een compressor voor het opblazen van je luchtbed aanwezig, heb je geen plek voor je luchtbed op de motor? Dan kan je er ook een veldbed huren zodat je alleen je tent hoeft mee te nemen.

Ook is er de beschikking over een werkplaats met goed gereedschap en zijn ze altijd bereids willend om je op te halen mocht je te maken hebben met motor problemen.

In den Hof organiseert ook motormeetings t/m 200 personen, enkele bekende motortreffens zijn o.a. Honda Shadow Treffen, Merauder Treffen en het Laverda treffen. Kijk bij hun op de website voor meer informatie hierover.

Het kampeerterrein van Camping In Den Hof Plek genoeg voor iedereen bij Camping In Den Hof Een slaapzaal bij Camping In Den Hof
Volgende accommodatie

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op