Onze Partners

Motorhotel Het Witte Veen
Motorcamping bij het vuur


Motorstop Café Calluna

Ommen - Overijssel

111km vanaf Utrecht

Motorcafe, Motorcamping

https://www.facebook.com/callunaommen/

Motorstop Café Restaurant Calluna is gelegen in Ommen niet ver van Dalfsen in het mooie Overijsselse landschap. Ommen staat bekend als een goede plek om vakantie te houden.

Algemeen

Neem een handdoek mee zodat je voor de verkoeling de Vecht in kan duiken, of neem een duik in het buiten zwembad van Motorstop Café Calluna. Vanuit het mooie Overijsselse landschap rijdt je zo verder naar het noorden, Drenthe in of naar het oosten waar je met de motor al snel bij de grens met Duitsland bent, hier rij je zo de Nedersaksen in. Bij terugkomst staat er al een drankje te wachten op het terras!

In het café is er voor iedereen wat te doen; van live muziek, darttoernooien en oudhollands spijkerslaan tot compleet georganiseerde feesten. Voor de voetballiefhebbers zijn er iedere zondag live-wedstrijden op groot scherm te zien. Motorstop Café Restaurant Calluna ontvangt jou en je motor graag!

Geregeld live muziek bij Motorstop Café Calluna Lekker wat eten bij Motorstop Café Calluna Het terras van Motorstop Café Calluna
Volgende accommodatie

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op