Onze Partners

Motorherberg La Mouche
Motorhardfrance
Camping Rendezvous Moto


Campingmoto Auvergne

La Chapelle - Auvergne

846km vanaf Utrecht

Motorcamping

https://www.facebook.com/MarcelenIngrid/

Zoek je een echte motorcamping in Frankrijk in de Auvergne? Overnacht dan bij Campingmoto Auvergne.

Algemeen

Vanaf 1 Mei 2017 heten Marcel en Ingrid je van harte welkom op hun Campingmoto Auvergne.

Op de motorcamping kan je overnachten op het kampeerterrein en je motor mag bij de tent staan. Naast het motorkamperen is er een Karsten tent, 2 2-persoonkamers en een kamer voor 4 personen te huur. Bij de verhuurfaciliteiten maak je gebruik van het camping sanitair. Ook is het mogelijk om bij deze verhuurfaciliteiten een linnenpakket (bestaande uit: dekbed en kussen met hoezen) en een handdoekenpakket te huren.

’s Ochtends staat de ontbijtservice voor je klaar en kan je belegde baquettes bestellen ook ’s avonds wordt er gezorgd voor een heerlijke maaltijd. Op zaterdag is er in de maanden juli en augustus een gezellige BBQ. Uiteraard zijn er op campingmoto Auvergne alle mogelijkheden voor je motor zoals een wasgelegenheid en mocht je onverhoopt pech hebben, dan is er een toolshop met gereedschap aanwezig. Ook is er een ruimte waar je natte motorkleding kan drogen zodat deze niet in je tent hoeft te liggen.

Afkoelen na een dag motorrijden? Neem dan een duik in het zwembad!

De gezellig bar bij Campingmoto Auvergne Het kampeerterrein bij Campingmoto Auvergne Afkoelen in het Zwembad bij Campingmoto Auvergne
Volgende accommodatie

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op