Onze Partners

Motorbiker Pension Schweinsberg
Eifelhotel Malberg


Hotel am Ceresplatz

Manderscheid - Eifel

333km vanaf Utrecht

Motorcafe, Motorhotel

https://www.facebook.com/hotelceresplatz

Hotel am Ceresplatz, bourgondisch Brabant in de Vulkaan eifel. Dichtbij maar een compleet andere wereld, dat is motorrijden in de Eifel.

Algemeen

Familiehotel am Ceresplatz in de Eifel, daar waar gezelligheid en kwaliteit gewoon aanwezig zijn. Van een enkele overnachting tot een compleet arrangement, samen of met een hele groep, Hotel am Ceresplatz biedt hiervoor een fantastische uitvalsbasis.

's Ochtends staat het goed gevulde ontbijtbuffet klaar om daarna uitgerust te kunnen vertrekken voor een heerlijke dag motorrijden in de Eifel. Na het motorrijden is het genieten aan de gezellige bar of op het terras. Bij mooi weer en voldoende deelname staat de uitgebreide barbecue aan. Vervolgens is het goed verhalen vertellen in de Old Dutch Pub. Deze is tot 24.00 uur geopend en op vrijdag en zaterdag tot 2.00 uur

Voor de motoren is er een afsluitbare motorgarage voor 25 motoren aanwezig en een droogkamer voor natte motorkleding. Voor kleine reparaties aan de motoren is er een goed gevulde gereedschapskist aanwezig.

Het gezellige terras bij Hotel am Ceresplatz Klaar om te gaan motorrijden in de Eifel! De lekkere BBQ na een dag motorrijden bij Hotel am Ceresplatz
Volgende accommodatie

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op