Onze Partners

Motorbiker Pension Schweinsberg
Eifelhotel Malberg


Hotel Der Schöne Asten

Winterberg - Sauerland

308km vanaf Utrecht

Motorhotel

https://www.facebook.com/derschoeneAsten/

Op de motor naar het Sauerland en genieten van diverse sport- en welness activiteiten. Hotel Der Schone Asten - Resort Winterberg is dan de juiste plaats!

Algemeen

Hotel Der schöne Asten – Resort Winterberg is een motorvriendelijk hotel. Een perfecte plek om naast het motorrijden in de prachtige omgeving van het Sauerland ook te genieten van alle comfort welke het hotel te bieden heeft. Het complex strekt zich uit van het hoofdgebouw met zeven bijgebouwen welke met elkaar in verbinding staan. Na het motorrijden in het ontspannen in de ruime spa met drie sauna's en een zwembad. Ook zijn er diverse sportfaciliteiten zoals tennis, bowlen, biljart en fitness. Na een dag motorrijden is het goed bijkomen in de Biergarten van het hotel waarna het diner klaar staat in het restaurant. Er zijn een- twee- en familiekamers beschikbaar. Allen voorzien van douche en toilet. Kies voor een overnachting met ontbijt, halfpension of een van de arrangementen. Zo is het tijdens de motorvakantie optimaal ontspannen!

Uiteraard is er Wifi aanwezig en kan de motor gratis gestald worden.

Het terras met schitterend uitzicht bij Hotel der schöne Asten Heerlijk eten met uitzicht van het Sauerland Gezellig wat nadrinken na een dag motorrijden in de bar bij hotel der schöne Asten
Volgende accommodatie

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op