Onze Partners

Motorbiker Pension Schweinsberg
Eifelhotel Malberg

Vorige accommodatie

Hotel Gasthaus Hirschen

Todtnau Brandenberg - Zwarte Woud (Schwarzwald)

683km vanaf Utrecht

Motorhotel

https://www.facebook.com/pages/Hotel-Gasthaus-Hirschen/160952227297646

Hotel Gasthaus Hirschen ligt in het mooie Zwarte Woud in Duitsland. Vanuit het hotel, kan je na een lekker ontbijt genieten van de heerlijke bochtige wegen.

Algemeen

Na een dag motorrijden kan je heerlijk ontspannen in het motorvriendelijke hotel. Geniet van een heerlijk biertje aan de bar of één van de heerlijke wijnen. 's Avonds kan je heerlijk wat eten in het restaurant, de chef maakt de lekkerste specialiteiten voor je klaar.

Alle kamers in het hotel zijn uitgerust met douche en toilet, TV, radio en telefoon. Sommige kamers zijn voorzien van een balkon. Als je langer dan 2 nachten verblijft ontvang je de Hochschwarzwald Card waarmee je gratis toegang krijgt bij meer dan 60 attracties in het Zwarte Woud.

Je motor kan gratis gestald worden in de garage en carport, een droogruimte voor je motorkleding, evenals een kleine werkplaats ontbreken niet. In het hotel kan je tips en roadbooks krijgen voor mooie motorroutes in de omgeving. In overleg zijn begeleide motorritten (halve dag) mogelijk.

Een kamer bij Hotel Gasthaus Hirschen Een 2 persoonskamer bij Hotel Gasthaus Hirschen Motorrijden in de mooie omgeving van het Zwarte Woud

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op