Motorroutes in Andorra

Motorrijden in Andorra? Hier vind je mooie motorroutes, te downloaden voor je motornavigatie (TomTom / Garmin). Heb jezelf ook een mooie route? Mail ze naar ons en ze worden erbij geplaatst!


EWO-Motorroute-Kriskras-Andorra.gpx

Op de motor Kriskras door Andorra, 184km
Kris kras door Andorra, mooie bezienswaardigheden en passen met haarspeldbochten. Start en eindpunt is in Ordino, dan via de Ctra. d'Arcalís naar Aparcament Estació Esquí Arcalís. Een stop maken bij Parc natural de la vall de Sorteny en dan koers zetten naar de Ctra. del Coll d'Ordino. Via Encamp de Ctra. dels Cortals d'Encamp rijden. Via de Ctra. d'Engolasters naar het Lake Engolasters. Dan via de Ctra. de la Comella i de la Plana naar Saint Julià de Lòria. Ctra. de Fontaneda door naar de Ctra. de Canòlich. De Ctra. d'Aixàs, door naar Aixova, Les Escaldes en via de Ctra. de Vila i de Beixalis, Ctra. d'Anyós weer terug naar Odino.
Let op dat sommige passen afgesloten kunnen zijn a.g.v. weersomstandigheden.

Motorroute EWO-Motorroute-Kriskras-Andorra
EWO-Rondje-Andorra-Frankrijk-Pyreneeen.gpx

Motorroute vanuit Andorra door de Franse Pyreneeën, 214km
Start en eindpunt is in Ransol, dan via de Pas de la Casa naar Mérens-les-Vals (Frankrijk), naar Ascou, dan binnendoor naar de (Catalaanse) Pyreneeën richting Puyvalador, Formiguères, Matemale, La Llagonne, Eyne, Llo en naar Llívia (klein stukje Spanje). Dan via Porta weer terug richting Andorra. De route is zoveel mogelijk binnendoor met mooie wegen met haarspeldbochten.

Motorroute EWO-Rondje-Andorra-Frankrijk-Pyreneeen
EWO-Rondje-Andorra-Frankrijk-Spanje.gpx

Rondje Andorra, Frankrijk en Spanje, 179km
Start en eindpunt is in Arans, dan via Ctra. del Coll d'Ordino en Pas de la Casa naar Frankrijk. Bij Bourg-Madame de grens over naar Spanje, binnendoor naar Montellà, La Seu d'Urgell en dan weer terug naar Andorra.

Motorroute EWO-Rondje-Andorra-Frankrijk-Spanje

Uw motorcamping of
motorhotel hier vermelden?


Neem contact op