Motorroutes in Spanje

Motorrijden in Spanje? Op zoek naar een prachtige motorroute? Hier vind je mooie motorroutes, te downloaden voor je motornavigatie (TomTom / Garmin). Heb jezelf ook een mooie route? Mail ze naar ons en ze worden erbij geplaatst!


Motorroutes in Aragón in Spanje

EWO-Vall-Alta-De-Serradell.gpx

Prachtige motorroute rondom het natuurpark Vall Alta de Serradell, 183km
Start en eindpunt is in Graus, dan langs het meer Pantano de Barasona richting Benabarre. Via de Serrat de Ciutat naar de Coll de Montllobar (1050m). Koers zetten naar Tremp, langs het meer Pantano de Tremp richting Senterada. Dan via de La Faiada de Malpàs (1699m) binnendoor via Bonansa, Veracruz, Roda de Isábena, Capella weer terug naar Graus.

Motorroute EWO-Vall-Alta-De-Serradell

Motorroutes in Andalusië in Spanje

EWO-Sierra-Nevada.gpx

Motorroute door de Sierra Nevada, 223km
Start en eindpunt is in El Ejido in Andalusië in Spanje. Vanuit hier binnendoor motorrijden naar Berja, Darrícal en Cherin. Dan, dwars naar het noorden door de Sierra Nevada richting Abla en dan weer naar het zuiden richting Ohanes. Koers zetten naar El Marchal de Antón López en Roquetas de Mar. Een stuk langs de kustlijn van San Agustin en weer terug naar El Ejido.

Motorroute EWO-Sierra-Nevada

Motorroutes in Catalonië in Spanje

EWO-Espai-Natural-De-Les-Guilleries-Savassona.gpx

Motorroute rondom het natuurreservaat Espai Natural de les Guilleries-Savassona, 266km
Start en eindpunt is in Tordera (boven Blanes), dan via Anglès, Estanyol en Gerona koerszetten naar Puig de la Banya del Boc. Vanuit daar een prachtig rondje motorrijden langs het natuurreservaat Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Daarna naar het Parc Natural del Montseny. Tot slot een klein stukje heerlijk motorrijden langs de kust (Sant pol de mar en Pineda de mar) om weer terug te keren naar Tordera.

Motorroute EWO-Espai-Natural-De-Les-Guilleries-Savassona
EWO-Terrades-Spanje-Frankrijk.gpx

Bochtig motorrijden in Spanje en Frankrijk, 192km
Start en eindpunt is in Terrades, dan binnendoor naar Maçanet de Cabrenys en via de Coll dels Horts de grens over met Frankrijk naar het Regionaler Naturpark Pyrénées Catalanes. Via Saint Laurant koerszetten naar de Col de la Seille om weer terug te keren naar Spanje. Dan binnendoor, met veel geslinger, via Rocabruna, Montagut i Oix naar Castellfollit de la Roca. Dan via een klein stukje N weg via Beuda, Sant Martí Sesserres, Navata weer terug naar Terrades.

Motorroute EWO-Terrades-Spanje-Frankrijk

Motorroutes in Valencia in Spanje

EWO-Chiva-Binnenland.gpx

Prachtige motorroute door 2 natuurparken in het Spaanse binnenland, 212km
Start en eindpunt is vanuit Chiva, gelegen 23km naast Valencia. Vanuit hier binnendoor naar het Parque Natural de Chera-Sot de Chera. Hier vind je prachtige natuur met bergen en groot meer (Embalse del Buseo). Dan binnendoor via Vanacloig, Pedralba richting Alcublas om het Natuurpark Sierra Calderona te doorkruisen op je motor. Dan, via Llíria, weer terug naar Chiva.

Motorroute EWO-Chiva-Binnenland
EWO-Montroy-Binnenland.gpx

Slingerend door het Spaanse binnenland, 179km
Prachtige motorroute door de Spaanse binnenlanden, start en eindpunt is in Montroy. Dan via Turís, Macastre en El Oro naar het meer Embalse de Cortes de Pallás. De brug over en doorrijden naar Otonel, Millares, Bicorp en Sumacàrcer. Langs het natuurpark Port de Tous, Els Cerros en El Tello weer terug naar Montroy. Let op, sommige wegen kunnen slecht of licht onverhard zijn.

Motorroute EWO-Montroy-Binnenland
EWO-Oliva-Kust-Binnenland.gpx

Langs de Spaanse kust en door de binnenlanden, 173km
Start en eindpunt is in Oliva (Valencia), langs de kust via Dénia door het natuurpark Parc Natural del Montgó. Via Jávea door naar de kust (Moraira) en parallel aan de zee blijven rijden tot aan Villa Gadea urbanizacion. Dan omhoog het binnenland in naar Les Fonts de l'Algar, Castell de Castells, Quatretondeta en Planes. Verder omhoog richting Benirrama, Forna en weer terug richting Oliva. De motorroute door het binnenland is bochtig en heeft mooie bezienswaardigheden onderweg. Neem de tijd om te stoppen en te genieten van de prachtige natuur, kastellen en natuurparken.

Motorroute EWO-Oliva-Kust-Binnenland

Uw motorcamping of
motorhotel hier vermelden?


Neem contact op