Motorroutes in Oostenrijk

Hier vind je motorroutes in Oostenrijk. Heb je ook leuke motorroutes? Mail ze naar ons en ze worden erbij geplaatst!


Motorroutes in Karinthië in Oostenrijk

EWO-3-Landenroute-Oostenrijk-Slovenië-Italië.gpx

Prachtige motorroute met de Würzenpass, Nassfeldpass en de Plöckenpass, 225km
Start- en eindpunt is in Villach Oostenrijk (Karinthië), daarna via de Würzenpass naar Slovenië, dan richting Italië en bij Tarvisio de grens over. Dan via de Nassfeldpass (SP110) richting Oostenrijk. Dan via Tröpolach, Dellach over de Plöckenpass en binnendoor richting de Millstätter See en binnendoor weer terug naar Villach.

Motorroute EWO-3-Landenroute-Oostenrijk-Slovenië-Italië
EWO-Karinthie-Offroad.gpx

Mooie offroad motorroute in Karinthië, 59km
Start en eindpunt van deze motorroute is in Radenthein. Vanuit hier rij je op je motor langs de Millstätter See richting Gmünd. Bij Gmünd, via Eisentratten koers zetten richting Innernöring. Deze weg rij je door tot de t-splitsing op het einde, hier ga je links af het gravelpad op. Dit gravelpad is een doorsteek van Gmünd naar Radenthein en wordt door de lokale bevolking gebruikt. Na het gravelpad kom je op een weg richting Radenthein uit, pas op dit wegdek is van slechte kwaliteit. Een erg leuke offroad route om te rijden dwars door de prachtige natuur.


Motorroute EWO-Karinthie-Offroad
EWO-Rondje-meren-Karinthie-Oostenrijk.gpx

Rondje langs de meren in Kartinthië in Oostenrijk, 269km
Motorrijden langs de mooiste meren van Kartinthië! Start in Afritz, door naar de Ossiacher See, Wörthersee, binnendoor via slingerende wegen naar de Weißensee, dan langs de Millstätter See, Feldsee en de Afritzer See.

Motorroute EWO-Rondje-meren-Karinthie-Oostenrijk

Motorroutes in het Salzburgerland in Oostenrijk

EWO-Postalm-Meren.gpx

Over de postalmstraße langs schitterende meren motorrijden in het Salzburgerland, 182km
Start en eindpunt is in Bischofshofen, dan over de Pass Gschütt Straße richting Annaberg im Lammertal. Via de Postalm straße langs de Wolfgangsee, Mondsee, Fuschlsee en de Wiestalstausee binnendoor weer terug.

Motorroute EWO-Postalm-Meren
EWO-Tauernpass-Sölkpass.gpx

Motorroute over Tauernpass en de Sölkpass, 165km
Begin en eindpunt is Radstadt (Salzburgerland), dan via de Tauernpass naar Tamsweg, Schöder (Stiermarken). Dan via de Sölkpass naar Moosheim, Schladming en weer terug.

Motorroute EWO-Tauernpass-Sölkpass

Motorroutes in Tirol in Oostenrijk

EWO-Jochberg-Gerlospass-Brandenberger-Tal.gpx

Binnendoor motorrijden over de Jochberg, Gerlospass en door het Brandenberger Tal, 199km
Start- en eindpunt is in Wörgl (Tirol), dan naar Kitzbühel, over de Jochberg door naar Mittersill (Salzburgerland) en richting Krimml. Dan de Gerlospass over (kost tol) richting Zell am Ziller en het Zillertal uitrijden richting Brixlegg. Vanuit Brixlegg een rondje door het Brandenberger tal om terug te keren naar Wörgl.

Motorroute EWO-Jochberg-Gerlospass-Brandenberger-Tal
EWO-Rondje-Gross-Glockner-Alpenstrasse.gpx

Rondje Gross Glockner Alpenstrasse, 200km
Eén van de bekendste alpenpassen van Oostenrijk, een schitterende motorroute om op 1 dag te rijden. Start en eindpunt is in Dölsach (Tirol) dan omhoog richting Mörtschach (Karinthië) en Heiligenblut (laatste tankstation voor de pass) om de Gross Glocker Alpenstrasse op te gaan. Op de pass een stop maken op de Kaiser-Franz-Josefs-Höhe met uitzicht op de Gletscher. Dan weer doorrijden richting Zell am See (Salzburgerland). Vanuit daar naar Mittersill en afslaan naar het zuiden richting Matrei in Osttirol en Lienz.

Motorroute EWO-Rondje-Gross-Glockner-Alpenstrasse

Motorroutes in Vorarlberg in Oostenrijk

EWO-Silvretta-Hochalpenstrasse.gpx

Motorrijden over de Silvretta Hochalpenstrasse, 197km
Start en eind is in Bludenz (Vorarlberg), dan over de Silvretta-Hochalpenstraße richting Ischgl (Tirol), Kappl dan door naar Sankt Anton am Arlberg, Lech en via de Bregenzerwaldstrasse weer richting Bludenz. Let op, de Silvretta-Hochalpenstrasse kost tol.

Motorroute EWO-Silvretta-Hochalpenstrasse

Uw motorcamping of
motorhotel hier vermelden?


Neem contact op