Motorroutes in België

Hier vind je motorroutes in België. Heb je ook leuke motorroutes om te delen met andere motorrijders? Mail ze naar ons en ze worden erbij geplaatst!


Motorroutes in de Ardennen in België

EWO-Motorroute-Ardennen-Eifel.gpx

Rondje Ardennen en Eifel, 196km
Start en eindpunt is Malmedy, dan via Natuurpark Les Haute Fagnes richting Eupen en bij Monschau de grens over met Duitsland. Dan via Nationalpark Eifel richting Schleiden, Stadykyll en langs de Kyll Kronenburger See de grens over met België. Via Stau see Bütgenbach weer terug naar Malmedy.

Motorroute EWO-Motorroute-Ardennen-Eifel
EWO-Motorroute-Belgie-Ardennen.gpx

Binendoor door de Belgische Ardennen, 190km
Start en eindpunt is Trois Ponts, binnendoor naar Les Forges, Vaux-Chavanne, Marcourt, Champlon, Bertogne, Houffalize, Gouvy, Vielsalm en weer terug.

Motorroute EWO-Motorroute-Belgie-Ardennen
EWO-Motorroute-Zuid-Ardennen.gpx

Mooie route binnendoor de Belgische Ardennen en het Natuurpark de Ardennen in Frankrijk, 209km
Start en eind is in Bouillon, dan langs de rivier de Semonis richting Frankrijk. De grens over met Frankrijk in het Natuurpark de Ardennen, de Rivier de Semonis volgend daarna de rivier de Maas. Bij Revin richting Recroi, Auvillers-Les-Forges, Blombay, Rimogne en Nouzonville. Dan koers zetten naar België richting Houdremont, bovenlangs via Paliseul slingerend weer richting Boullon.

Motorroute EWO-Motorroute-Zuid-Ardennen
EWO-Rondje-Belgie-Duitsland-Luxemburg.gpx

Mooie motorroute door België, Duitsland en Luxemburg, 184km
Start en eindpunt is in Saint Vith, dan binnendoor naar Duitsland, om bij het Natuurpark Mittleres Ourtal de grens met Luxemburg over te gaan. Via Heinescheid, Clervaux richting Troine en dan de grens met België over. Dan binnendoor via Houffalize, Ollomont, Vaux-Chavanne, Lierneux en Vielsalm weer terug.

Motorroute EWO-Rondje-Belgie-Duitsland-Luxemburg

Motorroutes in Limburg in België

EWO-Rondje-Belgie-Duitsland-Nederland.gpx

3 Landen motorroute België, Duitsland, Nederland, 188km
Start en eindpunt is in Eupen, dan via natuurpark Les Haute Fagnes door naar Duitsland. Via het Nationalpark Eifel om Aken heen richting Nederland. Bij Simpelveld de grens over, door Valkenburg, richting de grens met België. Via Hagestein, Limburg weer terug naar Eupen.

Motorroute EWO-Rondje-Belgie-Duitsland-Nederland

Uw motorcamping of motorhotel hier vermelden?


Neem contact op