Motorroutes in België

Hier vind je motorroutes in België. Heb je ook leuke motorroutes om te delen met andere motorrijders? Mail ze naar ons en ze worden erbij geplaatst!


Motorroutes in de Ardennen in België

EWO-Motorroute-Ardennen-Eifel.gpx

Rondje Ardennen en Eifel, 196km
Start en eindpunt is Malmedy, dan via Natuurpark Les Haute Fagnes richting Eupen en bij Monschau de grens over met Duitsland. Dan via Nationalpark Eifel richting Schleiden, Stadykyll en langs de Kyll Kronenburger See de grens over met België. Via Stau see Bütgenbach weer terug naar Malmedy.

Motorroute EWO-Motorroute-Ardennen-Eifel
EWO-Motorroute-Belgie-Ardennen.gpx

Binendoor door de Belgische Ardennen, 190km
Start en eindpunt is Trois Ponts, binnendoor naar Les Forges, Vaux-Chavanne, Marcourt, Champlon, Bertogne, Houffalize, Gouvy, Vielsalm en weer terug.

Motorroute EWO-Motorroute-Belgie-Ardennen
EWO-Motorroute-Zuid-Ardennen.gpx

Mooie route binnendoor de Belgische Ardennen en het Natuurpark de Ardennen in Frankrijk, 209km
Start en eind is in Bouillon, dan langs de rivier de Semonis richting Frankrijk. De grens over met Frankrijk in het Natuurpark de Ardennen, de Rivier de Semonis volgend daarna de rivier de Maas. Bij Revin richting Recroi, Auvillers-Les-Forges, Blombay, Rimogne en Nouzonville. Dan koers zetten naar België richting Houdremont, bovenlangs via Paliseul slingerend weer richting Boullon.

Motorroute EWO-Motorroute-Zuid-Ardennen
EWO-Rondje-Belgie-Duitsland-Luxemburg.gpx

Mooie motorroute door België, Duitsland en Luxemburg, 184km
Start en eindpunt is in Saint Vith, dan binnendoor naar Duitsland, om bij het Natuurpark Mittleres Ourtal de grens met Luxemburg over te gaan. Via Heinescheid, Clervaux richting Troine en dan de grens met België over. Dan binnendoor via Houffalize, Ollomont, Vaux-Chavanne, Lierneux en Vielsalm weer terug.

Motorroute EWO-Rondje-Belgie-Duitsland-Luxemburg

Motorroutes in Limburg in België

EWO-Rondje-Belgie-Duitsland-Nederland.gpx

3 Landen motorroute België, Duitsland, Nederland, 188km
Start en eindpunt is in Eupen, dan via natuurpark Les Haute Fagnes door naar Duitsland. Via het Nationalpark Eifel om Aken heen richting Nederland. Bij Simpelveld de grens over, door Valkenburg, richting de grens met België. Via Hagestein, Limburg weer terug naar Eupen.

Motorroute EWO-Rondje-Belgie-Duitsland-Nederland
EWO-Voerstreek-Limburg-Kempen.gpx

Motorroute door de Voerstreek, Limburg en het Nationaal Park Hoge Kempen, 174km
Deze motorroute laat je de mooiste plekken zien van de Voerstreek, Limburg en het Nationaal Park Hoge Kempen. Onderweg kom genoeg plekken tegen om te stoppen voor een kop koffie of een lekkere lunch. Start en eindpunt van deze motorroute is in 's Gravenvoeren in de Voerstreek in België. Dan rij je binnendoor naar het 3 landenpunt om daar de grens over te gaan met Limburg (Nederland). Koers zetten naar Gulpen, Valkenburg en Stokkem om daar de grens met België over te gaan. Vanuit hier rijd je op je motor door het Nationaal Park Hoge Kempen en dan naar Bolder om langs de rivier de Maas en door Richelle weer terug te rijden naar 's Gravenvoeren.

Motorroute EWO-Voerstreek-Limburg-Kempen

Motorroutes in Vlaanderen in België

EWO-Vlaanderen-Noord-Frankrijk.gpx

Prachtige motorroute door Vlaanderen en het noorden van Frankrijk door het Nationaal Park Régional Scarpe-Escaut, 240km
Start en eindpunt van is in Deerlijk in België, vanuit hier rij je binnendoor langs Kortrijk en Ypres richting de grens met Frankrijk. Door plaatsen als Merville, La Bassée kom je in het Park Régional Scarpe-Escaut. In het nationaal park rij je op je motor over slingerende wegen en kom je uiteindelijk weer bij de Belgische grens om daarna weer terug te rijden naar Deerlijk.

Motorroute EWO-Vlaanderen-Noord-Frankrijk

Uw motorcamping of
motorhotel hier vermelden?


Neem contact op